Testimonials

♥ Silvana en Fred

Silvana en Fred

“…We wilden graag dat de fotograaf ‘onze dag’ zo onopvallend mogelijk in beeld zou brengen. Dit was de vraag die wij Leonie stelden en Leonie heeft dit PRACHTIG gedaan!!!!! Van begin tot eind heeft ze momenten ‘gepakt’ waar een ander NOOIT aan zou denken. Echt poseren was er gelukkig niet bij, alles mocht spontaan. Dierbare herinneringen zijn nu verzameld in een prachtig boek die zij ook op zeer originele wijze heeft samengesteld. Regelmatig kijken we het boek nog eens in en dit brengt ons automatisch terug naar al die mooie momenten. Dank je wel Leonie!!!!!…”

♥ Lisette en Ronald

Lisette en Ronald

“…Wat een ON-GE-LO-FE-LIJK mooie foto’s heeft Leonie gemaakt!!! We hebben er met veel be,- en ontroering naar zitten kijken. Zo bijzonder dat we de dag weer opnieuw hebben beleefd maar vanuit een ander perspectief. Fantastisch. En de shoot zelf verliep heel natuurlijk en ontspannen waarbij niemand zich ongemakkelijk voelde. Fantastisch, een aanrader voor iedereen de een fotograaf zoekt die kwaliteit levert!!!…”

♥ Romeo en Rick

Romeo en Rick

“…Leonie is een bijzonder talent. Haar creaties zijn energiek, gevoelig en inspirerend. Met dank aan haar mooie foto’s op onze regenachtige huwelijksdag, is onze herinnering zon overgoten…”

Alex & Jeannet

Jeannet en Alex

“…Waarom wij voor Leonie hebben gekozen……Ze neemt uitvoerig de tijd en haar manier van werken past bij ons. Geen moeite was haar teveel en het resultaat was perfect. Zwart, wit of kleur, ze weet het goed in beeld te brengen. Van een groepsfoto of een portret maakt ze een beeld die tot de verbeelding spreekt. Ze weet de juiste sfeer in beeld te brengen. Naast de vele bijzondere foto’s van ons, onze familie en de gasten, heeft een ieder er een mooie herinnering aan overgehouden. Leonie heeft door haar manier van fotograferen een fantastische bijdrage geleverd aan onze trouwdag…”

♥ Evelien en Emiel

Evelien en Emiel

“…We gingen voor een ‘niet’ standaard trouw rapportage en Leonie heeft dit perfect in beeld gebracht. Ze voldeed compleet aan onze ideeën en “verbeeldingen” die wij van te voren hebben doorgesproken. Hier neemt ze dan ook goed de tijd voor. Op de dag zelf is ze onzichtbaar aanwezig, maar weet ze ‘onze’ dag toch goed in beeld te brengen. Leonie heeft de emoties van onze trouwdag weten te vangen en er zijn foto’s bij die, ons en, de familie nog steeds ontroeren…”

♥ Johan en Hester

Hester en Johan

“…Leonie heeft heel goed de sfeer van onze bruiloft vast weten te leggen. Als we de foto’s bekijken zien alle speciale momenten van “onze dag” terug. De kwaliteit van de foto’s is zeer hoog en we hebben ook zeer veel positieve reacties gekregen. Als fotograaf hanteert Leonie een journalistieke stijl, dus niet geregiseerd, wat wij als zeer prettig hebben ervaren en bijdroeg aan de ontspannen sfeer van de dag. In de voorbereiding en afhandeling gaat Leonie accuraat te werk. Wij kunnen haar als fotograaf dan ook van harte aanbevelen.” Johan en Hester…”

Trouwfotograaf werkzaam in Groningen, Drenthe en Overijssel