Over Leonie

Leonie Kuizenga…’oprechte’ fotografie van mensen…Mooie beelden worden je gegeven, het zijn cadeautjes.

Wanneer de situatie erom vraagt zal ik aanwijzingen geven, maar ik streef voornamelijk na ongedwongen beelden te maken. Als trouwfotograaf zal ik zoveel mogelijk de sfeer en emoties van de trouwdag vastleggen en zoek ik spelenderwijs naar het juiste moment om een foto te maken. Ook tijdens een fotosessie, is het belangrijkste dat het leuk is om te doen en er lol in te hebben.

Wanneer je op de foto moet voel je je soms ongemakkelijk: “hoe zal ik er op staan, kijk ik wel goed?” Hier hoef je je gelukkig niet druk om te maken. Ik help je hierbij.

Mijn fotografiestijl laat zich het beste omschrijven als romantisch, natuurlijk en spontaan. En…als je er voor in bent, kunnen we er zeker ook wat humor aan toevoegen.

Spreekt dit je aan, dan kun je altijd vrijblijvend contact met me opnemen:)

 

‘Hope to see you live in life’ ♥ 

 

Wil je meer fotografie van mij zien? Kijk dan ook eens op:  www.leoniekuizenga.nl